Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Julklapps­alfapet

I Vetlandas julklappsalfapet samlar du bokstäver i stadens olika butiker och sätter sedan ihop ett ord. Den med längst ord vinner och tävlingen är öppen för alla åldrar. Alla barn som är med och tävlar får en fin julklapp av tomten.

En bild med texten Julklappsalfapet. Bokstäverna i ordet alfapet står i varsin liten färgglad julklapp.

Julklappsalfapet är en aktivitet som arrangeras av Vetlanda Handel i samarbete med Rädda Barnen. Tävlingen pågår mellan den 25 november och 1 december.

Så går det till

Hämta din talong i någon av de medverkande butikerna. I alla dessa butiker finns en julklapp ihop med en bokstav. Skriv ner bokstaven i din tävlingstalong och samla ihop till ett så långt ord du kan. Den som lämnar in det längsta ordet vinner ett Vetlandakort laddat med 1000 kronor. Vinnaren kontaktas av Vetlanda Handel i början av vecka 49.

Inlämning av talong

Lämna talongen till Rädda Barnen-tomten som finns på Stortorget under julskyltningen den 1 december, klockan 13.30 till 18. Alla barn som lämnar en talong till tomten får en liten julklapp.

Medverkande butiker

BQ Travel, Sandströms, Markis- och Gardinservice, Firma Fanfar, Konditori Cecil, HemX, Specsavers, Lilla Butiken, Parfymeriet, Lindahls Urmakeri, KappAhl, Life, Lloyds Apotek, Vetlanda Bowling, Gina Tricot, Vero Moda, Kicks, Gretas Blommor, Butik 82, Eurosko, Vetlanda Friskvårdcenter, Bistro Raw, Mias, GuldCity, Björns Bokhandel, Establo Woman, Establo Man, Kontorsspecial och Nymans Skor.

Rädda Barnens logotyp