Gå till innehåll
4 Servicemeddelanden
4 Servicemeddelanden

Om webbplatsen

Vetlanda kommuns webbplats ska ge dig service och ge dig insyn i den demokratiska processen. Det ska vara enkelt för dig att uträtta ärenden hos kommunen.

Servicemeddelande för webbplatsen

Just nu finns det inga meddelanden.

Många sidor har det vi kallar plusboxar. De använder vi för att du lätt ska få en överblick över innehållet på sidan och snabbt komma till den information du är intresserad av läsa mer om.

Sidorna följer kommunens grafiska profil samt övriga riktlinjer som underlättar för dig att använda webbplatsen och känna förtroende för den. Vi har anpassat webbplatsen efter de krav på tillgänglighet vi rekommenderas att följa.

Det finns knappt några bilder på vår kommunala webbplats. Vi har istället fokuserat på informationen och servicen. Bilder kan dessutom medföra längre laddningstider och mycket mer scrollning via till exempel en mobil.

Vi har en särskild fördjupningsdel på webbplatsen där du kan hitta detaljerad information om olika frågor. Informationen i fördjupningen syftar till att du ska få en större inblick i hur vi arbetar.

Ansvarsförklaring

Vetlanda kommun använder i stor utsträckning digitala kommunika­tions­kanaler. Vi strävar efter korrekt och aktuell information. Vi försöker också så långt som möjligt undvika tekniska störningar. Fel som uppstår åtgärdar vi så fort som möjligt.

Vetlanda kommun ansvarar inte för material som otillbörligen blivit ändrat eller förvanskat på vår webbplats.

Vetlanda kommun tar inget ansvar för innehåll som vi länkar till, som ligger på någon annans webbplats.

Arkivering

All information som Vetlanda kommun publicerar på webbplatsen är offentlig och allmän handling. Rutiner för vad som gäller för gallring och arkivering finns i respektive styrelses och nämnds informations­hanterings­plan.

Dina synpunkter är välkomna

Vi arbetar löpande med att förbättra vår webbplats. Om du har synpunkter på webbplatsen använd gärna Synpunkt Vetlanda och tala om vad du tycker.

Synpunkt Vetlanda

Har du frågor om innehållet på en sida ska du i första hand vända dig till den kontaktperson som står på sidan.

Sök på webbplatsen

Skriv in det du letar efter så kommer du till en sida där resultatet visas. Får du många träffar kan du välja att filtrera sökresultatet på kategori eller senast ändrat.

Vill du söka dokument eller personal hittar du dessa sökningar under sökträffarna.

Upphovsrätt

Vår webbplats innehåller bilder som är upphovsrättsligt skyddade och de får inte användas utan tillstånd från oss. Användningen av Vetlanda kommuns vapen är reglerat av kommunstyrelsen och får bara användas av kommunen och dess förvaltningar. Det är inte tillåtet att ladda hem kommunvapnet och använda det i kommersiella sammanhang.

Uppläsning av sidor

Vill du ha texten uppläst hänvisar vi till din webbläsares talsyntes-appar. De finns antingen inbyggda direkt eller som tillägg att hämta i webbläsare som till exempel Google Chrome, Microsoft Edge och Mozilla Firefox.

Har inte din webbläsare denna funktionen inbyggt hittar du den i respektive tilläggsplattform/store:

Chrome web store Länk till annan webbplats.

Microsoft Edge add-ons Länk till annan webbplats.

Firefox add-ons Länk till annan webbplats.

Besöker du sidan från din mobiltelefon har webbläsare där också ofta denna funktion. Kontrollera vad som gäller för just din webbläsare och mobiltelefon.

Senast uppdaterad: