
Vecka 9
Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.
Måndag
Dagens rätt
Pocherad sejfilé med ägg- och persiljesås och kokt potatis.
Dagens vegetariska
Ugnsbakad vitkål med brynt smör och kokt ägg.
Dagens extra
Köttfärslimpa med gräddsås, varma grönsaker och kokt potatis.
Tisdag
Dagens rätt
Ostpanerad kycklingpiccata med råstekt purjolökspotatis och örtsås.
Dagens vegetariska
Pasta Alfredo-grädde, Grana Padano, svartpeppar och rostade hasselnötter.
Dagens extra
Örtbakad kronhjortsstek med dragonsky, rotfruktspuré och rostade morötter.
Onsdag
Stängt
Torsdag
Dagens rätt
Helstekt kotlettrad med lök- och paprikafräs, champinjonsås och kokt potatis.
Dagens vegetariska
Fransk löksoppa på klassiskt vis. Dessert: Pavlova med citroncurd och färsk frukt.
Dagens extra
Fiskburgare-pankopanerad fiskfilé med Skagendressing, picklad gurka och isbergssallad. Friterad potatis.
Fredag
À la cartelunch. boka bord på 0383-976 20
Förrätt
Skaldjurssoppa med parmesangrissini
Råraka med tångkaviar, crème fraiche samt rödlök
Varmrätt
Ryggbiff med potatisgratäng, pepparsås samt vitlöksslungade haricots verts
Lax med hollandaise, mandelpotatisstomp och grön sparris
Dessert
Pavlova med vaniljkräm & rabarbercurd.
Kolapaj serveras med halloncrème fraiche.
Senast uppdaterad: