
Vecka 13
Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.
Måndag
Dagens rätt
Stekt rimmat sidfläsk med löksås eller bruna bönor. Kokt potatis.
Dagens vegetariska
Ugnsgratinerad blomkål med potatismos och brynt smör.
Dagens extra
Ugnsbakad fisk med mandel, potatismos och brynt smör.
Tisdag
Dagens rätt
Viltköttbullar på dovhjort med grönpepparsås och ångade grönsaker.
Dagens vegetariska
Lasagne al forno med bladspenat, ostsås, tomat och röda linser.
Dagens extra
Grillad kotlettstek med Café de Parissås, rosmarinrostad potatis och friterad lök.
Onsdag
Stängt
Torsdag
Dagens rätt
Ugnsbakad koljafilé med Anglais-rödbetor, kapris och knaperstekt bacon. Kokt potatis.
Dagens vegetariska
Tomatrisotto med friterad mozzarella och basilikaolja.
Dagens extra
Wienerschnitzel på kotlettrad med rödvinssky, gröna ärtor och stekt potatis.
Fredag
À la carte-lunch boka bord på 0383-976 20.
Förrätt
Gravlaxtoast med hovmästarsås.
Smördegspizza bianco med paprikamarmelad och prosciutto/salami.
Varmrätt
Helstekt fläskfilé med bearnaisesås och pommes frites.
Pocherad koljafilé med musselsås, grönsaker julienne och pommes duchesse.
Dessert
Citron- och marängpaj.
Tiramisu.
Senast uppdaterad: