Gå till innehåll
2 Servicemeddelanden
2 Servicemeddelanden
Logotyp Restaurang Gärdet

Vecka 19

Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.

Måndag

Dagens rätt

Helstekt kotlettrad med pepparsås och friterad potatis.

Dagens vegetariska

Spenat- och fetaostpaj med tomatsallad.

Dagens extra

Laxpudding med skirat smör.

Tisdag

Dagens rätt

Skepparfisk-enkelpanerad sejfilé, gräddbräserad med tomat, purjolök och kryddgrönt. Kokt potatis.

Dagens vegetariska

Smörstekt gnocchi med marinarsås och basilikapesto.

Dagens extra

Schnitzel på kotlettrad med vispat citron- och kaprissmör, rödvinssky och stekt potatis.

Onsdag

Stängt

Torsdag

Dagens rätt

Boeuf Bourguignon-fransk husmansgryta med rökt sidfläsk, champinjoner och smålök.

Dagens vegetariska

Ostgratinerade crêpes med sparrisfyllning och skuren gräslök.

Dagens extra

Ångad sej med klassisk vitvinssås, ramslöksolja och julienne på gulbeta.

Fredag

À la carte-lunch. Boka bord på 0383-976 20

Förrätt

Citronconfiterad röding med picklad fänkål, rågsegel och gräddkokt sparris.

Friterade chèvrebollar med gulbetskräm, rostade nötter och honung.

Varmrätt

Pocherad kolja på ärtpuré med hummersås och smörslungad potatis.

Örtbakad biff med potatiskaka, pepparsås och palsternackschips.

Dessert

Hallonpannacotta med lemoncurd och maränger.

Nougatglass med karamelliserade popcorn och lavendel&violsås.

Senast uppdaterad:

Sidfot

Öppet idag: 08:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00