
Vecka 43
Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.
Måndag
Dagens rätt
Raggmunkar med stekt rimmat sidfläsk, lingon och skuren bladpersilja.
Dagens vegetariska
Bulgurwok med halloumi och tzatziki.
Dagens extra
Teriyakiglaserad lax med srirachamajonnäs, mangosallad och kokt basmatiris.
Tisdag
Dagens rätt
Coq au vin på kycklinglår med svamp, smålök och rökt fläsksida.
Dagens vegetariska
Lunchmacka med rostade betor, getostcrème och friterad alumettepotatis.
Dagens extra
Bakad torskfilé med grönt örttäcke, vitvinssås och kokt potatis.
Onsdag
Stängt
Torsdag
Dagens rätt
Pulled porkburgare med syrad rödlök, rökt chilimajonnäs och friterad potatis.
Dagens vegetariska
Pasta med rostad tomatsås, rucccolablad och marinerad mozzarella.
Dagens extra
Fredag
Fredags à la carte, boka bord på 0383-976 20. Obs fullbokat.
Förrätt
Råraka med tångkaviar, rödlök, dill och vispad crème fraiche.
Björkrisrökt renstek med Waldorfsallad, marinerade lingon och tunnbröd.
Varmrätt
Cordon bleu på kalvinnanlår med kokt skinka, emmentalerost, rundstekt potatis och rödvinssky.
Smörstekt gös med Sandefjordssås, sockerärtor och legume julienne.
Dessert
Pavlova-maräng, lemon curd, frukt och bär samt vispad grädde.
Klassiskt bakad cheesecake smaksatt med vanilj serveras med varma björnbär.
Senast uppdaterad: