
Vecka 46
Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.
Måndag
Dagens rätt
Ört- och mozzarellaspäckade färsbiffar med krämig tomatsås och rostad potatis.
Dagens vegetariska
Zucchini- och majsfritters med rostad potatis och paprikasås.
Dagens extra
Ugnsbakad sejfilé med örttäcke, kryddigt smör och stompad potatis.
Tisdag
Dagens rätt
Porterstek med vinbärssås, ångad rosenkål, gelé och kokt potatis.
Dagens vegetariska
Svamplasagne med bladspenat och lök.
Dagens extra
Onsdag
Stängt
Torsdag
Dagens rätt
Stjerneskud-friterad fiskfilé med remouladsås, räkor, grön sparris och tångkaviar. Kokt potatis.
Dagens vegetariska
Halloumipytt med rostade rotfrukter och basilikadressin.
Dagens extra
Fredag
Stängt
Senast uppdaterad: