Gå till innehåll
4 Servicemeddelanden
4 Servicemeddelanden

Deltävling SM i utomhus­matlagning

Smålands Trädgård står som värd när en deltävling i SM i utomhusmatlagning ska avgöras. Välkommen till årets eldigaste tävling där kompisgäng, arbetskollegor, äkta par och kockar tävlar.

En gryta hänger över en öppen eld.

SM i utomhusmatlagning är en annorlunda, tuff, rolig och utmanande mattävling för alla som gillar mat och livet utomhus. Tävlingen vill lyfta intresset för utomhusmatlagning och uteliv samt lokala råvaru- och livsmedelsproducenter som finns i området.

Tävlingen består av lag med 2-3 deltagare/lag och går ut på att tillaga en trerätters meny på 2,5 timmar över öppen eld på Muurikka och Trangiakök. De tävlande komponerar sin meny själva och får välja fritt utifrån en råvarulista där råvarorna kommer från lokala livsmedelsproducenter och anpassas utifrån årstid.

Domarna bedömer smak, presentation, komposition, mise en place, hygien, handlag och ekonomi/svinn och användande av naturen. Kom, se, smaka, följ och inspireras av denna spännande och roliga matlagningstävling i vackra Stenberga i Smålands Trädgård. Varmt välkommen!

Fri entré.

Mer information om evenemanget

Evenemangsinformation

Datum
klockan till
Adress
Näverbyn
Åldersgräns
Alla åldrar
Rullstolsanpassat
Ja
Arrangör
Länk till aktörens hemsida: Smålands Trädgård
Telefon
0733563346
E-post
kock.joakim.alin@gmail.com

Sidinformation

Sidfot

Öppet idag: 08:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00