Gå till innehåll
1 Servicemeddelanden
1 Servicemeddelanden
Logotyp Restaurang Gärdet

Vecka 41

Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.

Måndag

Dagens rätt

Ugnsstekt laxfilé med dillstuvad potatis och äppelsallad

Dagens vegetariska

Potatis- och purjolökssoppa med surdegssmul. Husets dessert

Dagens extra

Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis.

Tisdag

Dagens rätt

Jägarbiff-pannbiff med champinjonsås, friterad lök och kokt potatis

Dagens vegetariska

Tempurafriterade grönsaker, sötsur sås och stekt ris.

Dagens extra

 

Onsdag

Stängt

Torsdag

Dagens rätt

Gulschsoppa med gräddfilstopping. Dessert: Äppelkaka med vaniljsås.

Dagens vegetariska

Krämig svamprisotto med kastanjechampinjon och Grana Padano.

Dagens extra

 

Fredag

Fredags à la carte, boka bord på 0383-976 20

Förrätt

Råraka med tångkaviar, rödlök, dill och vispad crème fraiche.

Björkrisrökt renstek med Waldorfsallad, marinerade lingon och tunnbröd.

Varmrätt

Cordon bleu på kalvinnanlår med kokt skinka, emmentalerost, rundstekt potatis och rödvinssky.

Smörstekt gös med Sandefjordssås, sockerärtor och legume julienne.

Dessert

Pavlova-maräng, lemon curd, frukt och bär samt vispad grädde.

Klassiskt bakad cheesecake smaksatt med vanilj serveras med varma björnbär.

Senast uppdaterad:

Sidfot

Öppet idag: 08:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00