Vecka 4
Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.
Måndag
Dagens rätt
Stekt strömmingsflundra med potatismos, skirat smör och lingon.
Dagens vegetariska
Mustig rotfruktsgryta med kokt potatis och rödbetor.
Dagens extra
Kalops med kokt potatis och rödbetor.
Tisdag
Dagens rätt
Gul kycklingcurry Massaman med stekta grönsaker och kokt basmatiris.
Dagens vegetariska
Tomat- och purjolöksquiche med osttärningar och jungfruolja.
Dagens extra
Lammstek Provencale-vitlök, citron och örter, rostad potatis, grillad zucchini och lammsky.
Onsdag
Stängt
Torsdag
Dagens rätt
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos och varma grönsaker. Kokt potatis.
Dagens vegetariska
Linsbolognese med linguini, riven Grana Padano och persiljekrutonger.
Dagens extra
Fredag
À la carte-lunch. Boka bord på 0383-976 20.
Förrätt
Toast Skagen på surdegsbröd med Västerbottenchips.
Pinsa bianco med kronärtskocka, burrata och soltorkade tomater.
Varmrätt
Entrecôte med rödvinssås, morotspuré, friterad persilja och inlagda tomater.
Örtbakad lax med krämig dillpesto och ugnsbakade rotfrukter.
Dessert
Hallondröm med hallonmousse, melbasås, vaniljpannacotta och brownie.
Glace au four med vanilj och choklad.
Senast uppdaterad: